ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ


πρόγραμμα σπουδών
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί μέσα από την πολυετή τριβή μας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης  με σκοπό την ομαλή, σταδιακή και σφαιρική εμπέδωση της ξένης γλώσσας.

Σε κάθε εκπαιδευτικό στάδιο, καλλιεργούνται  όλες οι δεξιότητες (skills) : παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου, λεξιλόγιο, γραμματική, κατανόηση γραπτών και ακουστικών κειμένων.

Η επιλογή των βιβλίων μας είναι καταλυτική. Χρησιμοποιούμε ολοκαίνουριους τίτλους των γνωστότερων εκδοτικών οίκων και τους ανανεώνουμε τακτικά για να να συμβαδίζουμε με τις αλλαγές των πτυχίων.

Επίσης, η βιβλιογραφία μας συντελεί στην ευαισθητοποίηση των παιδιών αφού καλύπτει θέματα για το περιβάλλον, την κοινωνία, τις επιστήμες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, άλλους πολιτισμούς .

Ο διαδραστικός πίνακας χρησιμοποιείται σε όλες τις τάξεις, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες. Κινητοποιεί, δραστηριοποιεί και προκαλεί το ενδιαφέρον των μαθητών και των καθηγητών.

Συγκεκριμένα :

Αγγλικά για παιδιά δημοτικού

pre – junior

Οι μαθητές της Α’ δημοτικού, μέσα από παιχνίδια δραστηριοτήτων, τραγούδια, role plays, flashcards, ιστορίες, έχουν μία πρώτη επαφή με την ξένη γλώσσα και αποκτούν προφορικές και γραπτές δεξιότητες, ανάλογες με την ηλικία τους.

Η κινητοποίηση των  μικρών μας μαθητών απογειώνεται με τη χρήση του διαδραστικού πίνακα!

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η πρώτη επαφή των παιδιών με τη γλώσσα να τους δώσει κίνητρο για τη συνέχεια.

Η φοίτηση είναι εντελώς δωρεάν. 

Junior A – Junior B

Στις προκαταρκτικές τάξεις οι μαθητές μας θα σας εντυπωσιάσουν με την πρόοδο τους! Μέσα από τα κινούμενα σχέδια των βιβλίων τους, τον διαδραστικό πίνακα και την προσεκτικα σχεδιασμένη διδασκαλία θα αρχίσουν να κατανοούν και να χρησιμοποιούν την ξένη γλώσσα. Έτσι προετοιμάζονται άριστα για τις κανονικές τάξεις.

Α1 – A2 (A-B-C Class)

Οι τάξεις αυτές έχουν ως στόχο την βαθύτερη κατανόηση της ξένης γλώσσας. Το επίπεδο στις λεξιλογικές και γραμματικές γνώσεις θα ανέβει και οι μαθητές αποκτούν πια αυτοπεποίθηση .

Το μάθημα της γραμματικής και της έκθεσης διδάσκεται σε ξεχωριστή διδακτική ώρα για να αφομοιώνεται η ύλη και καλύπτονται τα  κενά.

B1 – B1+ (D-E Class)

Στα επίπεδα αυτά οι μαθητές μας προετοιμάζονται πιο στοχευμένα για τα επικείμενα πτυχία. Η σύγχρονη βιβλιογραφία μας βοηθά να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον μέσα από βιωματικά κείμενα που αφορούν του ίδιους και τον κόσμο τους.

B2-C1-C2

Οι κρίσιμες τάξεις των πτυχίων, που οι μαθητές θα χρησιμοποιήσουν ως εφόδια στην καριέρα τους, είναι για εμάς ένα προσωπικό στοίχημα. Οι μαθητές  μας βέβαια δεν προετοιμάζονται ξαφνικά τις τελευταίες χρονιές για τις εξετάσεις. Δουλεύοντας μαζί όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουν αποκτήσει πολλές γνώσεις τις οποίες επεξεργαζόμαστε και τελειοποιούμε για να πετύχουμε.